WelkomDuurzame en vitale inzetbaarheidWorkshopsLoopbaanbegeleidingCoachingRecruitmentOver EVK ConsultBlogsFavoriete LinksContactgegevensDisclaimer en privacyreglement
Over EVK Consult

                     Doen waar je goed in bent, in een baan die bij je past,
                               dat geeft energie en voldoening!


EVK Consult coacht en begeleidt op een betrokken en daadkrachtige wijze, met het doel jouw talenten en ambities tot bloei te laten komen. De juiste persoon matchen met de juiste werkplek, is waar ik in mijn werk voor sta.

De intentie is om in een sfeer van vertrouwen:

·         Een spiegel voor te houden

·         Beweging te stimuleren en motiveren

·         Jou je talenten en ambities te laten ontdekken en ontwikkelen 

EVK Consult is gevestigd in het dorp Liempde (gemeente Boxtel). De locatie bevindt zich in een rustige en landelijke omgeving, midden in het landschap het Groene Woud. Ook maak ik gebruik van flexruimtes in de omgeving van Liempde.

Wie is Elly van de Ven-van Kollenburg         

Mijn loopbaan is gestart bij een lokale financiële dienstverlener in een administratief/commercieel ondersteunende rol. Vervolgens heb ik leiding gegeven aan een facilitaire afdeling. Na een aantal jaren heb ik de overstap gemaakt naar de centrale organisatie, waar ik de mogelijkheid heb gekregen (en aangegrepen) om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Via Fontys Hogescholen in Tilburg heb ik de bacheloropleiding Personeel & Arbeid gevolgd. Sinds 2002 was ik werkzaam in het HR-vak, in functies als senior medewerker binnendienst, hr-adviseur, corporate recruiter en loopbaanadviseur. Via de SchoolvoorCoaching heb ik de Leergang Coaching voor Professionals gevolgd.

Ik begeleid veel individuele
loopbaan- en coachingstrajecten en geef ook regelmatig workshops/trainingen aan groepen vanuit het thema Duurzame Inzetbaarheid.

Werkwijze

Met de inzet van mijn enthousiasme, humor en gedrevenheid bereik ik samen met jou de resultaten. Zowel de natuur als mijn paarden inspireren mij in mijn werken. Confrontatie en spiegeling vindt plaats vanuit een respectvolle benadering. De intentie is om dit te laten gebeuren in een sfeer van vertrouwen, waarin jij je kwetsbaar kunt en durft op te stellen, waardoor jij durft te ontdekken, jezelf kunt ontwikkelen en kunt realiseren. Werken met EVK Consult vraagt inzet van jezelf, je bent mede verantwoordelijk voor het proces.

Netwerk

EVK Consult is aangesloten bij en werkt volgens de beroepscode van NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches. De NOBCO vraagt een continue investering in de verdere professionalisering van het coachvak. EVK Consult staat geregistreerd als Erkend Coach via ST!R, een keurmerk voor professioneel begeleiden.
Bovendien wordt er met andere bureaus samengewerkt en daarmee de krachten gebundeld op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en training.
Hiermee wordt continuïteit gegarandeerd.